Uvjeti prijave i odjave

Prijaviti se možete ispunjavanjem on-line prijavnice koja je dostupna u izborniku pojedinog programa usavršavanja ili na način da nas kontaktirate putem adrese elektroničke pošte educa-savjetovanje@outlook.com. Po primitku prijavnice dostaviti ćemo vam ponudu. Broj mjesta na programu usavršavanja je ograničen te se mjesta popunjavaju temeljem zaprimljenih uplata po ponudi.

Edukacije se održavaju kroz rad u manjim grupama od 30 polaznika te je mjesto potrebno osigurati na vrijeme.

Uplate naknada za sudjelovanje na seminar potrebno je izvršiti unaprijed uplatom na IBAN HR9623400091110974712, s pozivom na broj: OIB institucije, model 00, svrha uplate: ime i prezime polaznika. Potvrde o sudjelovanju na seminaru biti će dostavljene nakon završetka seminara elektroničkim putem onim polaznicima koji su izvršili uplatu.

Zadržavamo pravo izmjene termina, mjesta održavanja ili otkazivanja edukacije. O eventualnim izmjenama obavijesti ćemo vas putem elektroničke pošte.

U slučaju da se želite odjaviti sa edukacije, potrebno nas je obavijestiti pisanim putem najmanje 5 dana prije održavanja edukacije. U suprotnome, nećemo biti u mogućnosti vratiti naknadu za sudjelovanje.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.